Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verticaal Elektrisch Schuifdakraam

Voor een opdrachtgever hebben we ook elektrisch bedienbare daklichten (met veiligheidsglas) onwikkeld. Bijkomende eisen waren dat de grootte van de dakramen net zo groot of groter moest zijn als de oorspronkelijke dakramen en dat de daklijn niet boven de bestaande dakpannen mocht uitkomen. En vanwege wind-, en waterdichtheid en te bereiken opening haakten alle andere puien leveranciers af. Wij ontwikkelden een oplossing die aan alle eisen tegemoet kwam. Alle andere leveranciers haakten door deze eisen af. En zie hier ons motto "Wij maken waar anderen afhaken".

Het zichtbare mechaniek en het gebruik van zware motoren geven deze ramen een industriële uitstraling. De werking is te bewonderen op https://www.youtube.com/watch?v=UTOX4N2Lg7w

Terug naar Eigen Ontworpen Puien

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren