Het Bedrijf

Is opgericht in 1899 en was gevestigd in het centrum van Arnhem. Van origine een winkel in potten en pannen, kachelsmid annex smederij. In 1988 is gekozen voor Westervoort als vestigingsplaats. Westervoort is vanuit de A12 goed bereikbaar.
Het bedrijf richt(te) zich op politie celdeuren welke door de concurrent bestempeld worden als de "Rolls Royce" onder de celdeuren.
In 2005 is Hendriks Konstrukties in andere handen overgegaan.
De huidige werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervaardigen van stalen producten. Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. Deuren, ramen, tafels, stoelen, reclameborden, lampen, trapleuningen, vazen zijn nog maar een klein voorbeeld van wat mogelijk is. Hendriks Konstrukties levert en monteert door heel het land. De mensen binnen de organisatie denken graag mee met de klant en zetten ontwerp ideeën om in werkbare oplossingen. Hendriks Konstrukties realiseert producten die een ander niet kan of durft te maken. Ook inbraak-, en brandwerende wensen worden meegenomen. Met zeer vakbekwaam personeel kunnen zij gaan voor unieke ontwerpen met een hoog kwaliteitsniveau in uitstraling en functionaliteit.