Stalen vouwdeuren

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // stalen vouwdeuren

Stalen vouwdeuren

Bent u op zoek naar een leverancier van stalen vouwdeuren? Hendriks Konstrukties is waar u moet zijn. Vouwdeuren zijn er in alle soorten en maten. Wij zijn zeer innovatief op het gebied van stalen deuren. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mail voor meer informatie

Stalen vouwdeuren geven exclusiviteit aan woningen


Bent u zojuist verhuist? Of gaat u verbouwen? Dan zijn stalen vouwdeuren zeker een optie. Vroeger werden vouwdeuren vaak gebruikt in de industrie, maar tegenwoordig worden ze steeds vaker in woningen geplaatst. Waarom? Stalen vouwdeuren bieden een groot voordeel, namelijk een volledige opening. U geeft exclusiviteit aan uw woning

Een oplossing voor ieder project


Hendriks Konstrukties ontwikkelt en produceert naast kwalitatief hoogwaardige stalen vouwdeuren ook ramen en vliesgevels. Behalve op creativiteit en innovatie richten wij ook ons ook op (inbraak)beveiligingsaspecten en brandwerende oplossingen. Voor iedere vraag zoeken wij een passende oplossing. Niets is te gek! Want projecten waar andere bedrijven afhaken, beginnen wij.

Een afspraak is zo gemaakt


Een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat is wat wij onze klanten willen bieden. U betaalt nooit teveel en de kwaliteit gaat niet ten onder. Daarnaast bieden wij altijd garantie aan. Bij interesse in stalen vouwdeuren neemt u contact op via 026 - 3117733. Een afspraak is zo gemaakt!