Stalen pui

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen pui

Stalen pui

Wilt u een stalen pui plaatsen? Hendriks Konstrukties is uw producent en leverancier van slanke stalen puien, stalen kozijnen, deuren, ramen en vliesgevels. Of het nu een nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing betreft, wij maken alles voor u op maat en naar uw wensen.

Mail voor meer informatie

Maak uw woning of pand bijzonder met een stalen pui


Een stalen pui is van alle tijden en heeft karakter. Het geeft een unieke uitstraling aan uw woning of pand. Voor een industriële stijl zijn (slanke) stalen puien een echte eye-catcher. De slanke rechte lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect. De klassieke sfeer gecombineerd met de modernste technieken maken de stalen pui tot een veel gevraagde toevoeging aan het interieur. Het maakt uw woning of pand bijzonder.

Stalen puien voor binnen en buiten


Slanke stalen puien zorgen voor een optimale lichtinval en hebben de traditionele elegantie en uitstraling. Een stalen pui kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Stalen binnenpuien geven een authentieke en sfeervolle uitstraling. Stalen puien voor buiten zorgen er dankzij isolatieglas voor dat de warmte binnenblijft en de kou buiten.

Wat kunt u van ons verwachten?


Hendriks Konstrukties staat graag voor haar klanten klaar. Wat kunt u bij ons verwachten? Unieke ontwerpen, hoge kwaliteit producten en een overdosis aan creativiteit. En niet geheel onbelangrijk, garantie én een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op door te bellen naar 026 - 3117733 en laat ons uw situatie weten. Wij stellen, zonder dat u ergens aan vastzit, een offerte voor u op.