Staal design

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Staal design

Staal design

Houdt u van een staal design? Dan moet u bij Hendriks Konstrukties zijn, een zeer innovatief bedrijf op het gebied van stalen (RVS) ramen, deuren en vliesgevels. Wij leveren en plaatsen onder andere stalen design kozijnen, binnen en buiten. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mail voor meer informatie

Gaat u voor een staal design?


Een staal design is helemaal hot. Stalen design kozijnen en deuren zorgen voor een stoere, elegante look. Met onze stalen kozijnen bieden wij u het ranke en tijdloze design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en technieken. In plaats van schilderen, zoals vroeger, poedercoaten we het staal nu.

Niet is te gek


De industriële stijl is helemaal van nu. Zowel in gerenoveerde panden als bij moderne projecten zorgen slanke stalen kozijnen en deuren voor een stoer en elegant design. Hendriks Konstrukties is specialist in het realiseren en monteren van stalen ramen, deuren, vliesgevels en meubels. Projecten waar andere bedrijven ‘nee’ tegen zeggen, beginnen wij. Niets is te gek en we gaan geen een uitdaging uit de weg.

Wat u mag verwachten


Wij helpen onze klanten bij uiteenlopende toepassingen. Wanneer u in zee gaat met ons mag u het volgende verwachten:

·         Unieke ontwerpen

·         Hoge kwaliteit producten

·         Brandveiligheid

·         Inbraakveiligheid

·         Goede prijs-kwaliteitverhouding

·         Garantie

·         Overdosis aan creativiteit

Laten we nader kennismaken


Staat er binnenkort een project op de planning? Schakel Hendriks Konstrukties in voor stalen design kozijnen. Door ons uitgebreid machinepark zijn wij in staat producten in eigen beheer te ontwikkelen. Laten we nader kennismaken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 - 3117733.