Stalen vliesgevel

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen vliesgevel

Stalen vliesgevel

Een stalen vliesgevel is een niet-dragende gevel of afscheiding tussen exterieur en interieur van een gebouw. Zoals de meeste gevels zijn vliesgevels ontworpen om wind- en waterinfiltratie tegen te gaan. Bent u op zoek naar een partner voor het realiseren van een stalen vliesgevel? Hendriks Konstrukties is de naam. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Mail voor meer informatie

Stalen vliesgevel passend bij uw situatie en budget


Hendriks Konstrukties is een zeer innovatief bedrijf op het gebied van stalen ramen, deuren en vliesgevels. Wij realiseren en monteren vliesgevels voor uiteenlopende toepassingen. Per project bekijken we welke oplossing het beste bij uw situatie en budget past. Wilt u uw vliesgevel vervangen? Ook dat regelen wij voor u.

Wat u mag verwachten


Wanneer u in zee gaat met Hendriks Konstrukties kunt u een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten. We zijn een eeuw verder en nog steeds een ambachtelijk bedrijf met zeer korte lijnen. Echter wel met een modern tintje. Naast creativiteit en innovatie richten wij ons ook op (inbraak)beveiligingsaspecten en brandwerende oplossingen.

Neem contact op en ontdek wat wij voor ú kunnen betekenen


Bent u zojuist verhuisd of gaat u verbouwen? Kies voor een stalen vliesgevel! De voordelen van staal uiten zich in grotere elementen, slankere aanzichten en meer stabiliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 026 - 3117733.