Stalen meubels op maat

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen meubels op maat

Stalen meubels op maat

Steeds meer mensen kiezen ervoor om stalen meubels op maat te laten maken. Het is natuurlijk ook wel praktisch om voor op maat gemaakte meubels te kiezen, want ze passen altijd precies op die ene plek of in die moeilijke hoek. In samenspraak met Hendriks Konstrukties kunnen we tot uw gewenste en ideale meubelstuk komen. Benieuwd naar de mogelijkheden van stalen meubels op maat? Neem contact op.

Mail voor meer informatie

Stalen meubels op maat voor een schappelijke prijs


Wanneer u stalen meubels op maat laat maken weet u zeker dat het aansluit bij uw wensen. Vaak betaalt u wel iets meer voor maatwerk, maar het sluit wel exact aan bij uw smaak en stijl in huis. Wist u dat u bij Hendriks Konstrukties nooit teveel betaalt voor het laten maken van meubels? U kunt van ons een goede prijs-kwaliteitverhouding verwachten.

Geen uitdaging uit de weg


Onze op maat gemaakte stalen meubels zijn toepasbaar op verschillende plekken. Voor iedere vraag zoeken wij een oplossing en voor ieder budget verzinnen wij een passend ontwerp. Hendriks Konstrukties is een bedrijf bomvol creativiteit, waar de meest unieke ontwerpen worden gerealiseerd. Wij beginnen, daar waar andere afhaken.

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent


Bent u er al uit wat u door ons gemaakt wil hebben? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag. Voor het maken van een afspraak en overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 026 - 3117733.