Inbraakwerende deuren

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen buitendeuren

Inbraakwerende deuren

Wanneer u op zoek bent naar veiligheidsdeuren die u veel bescherming bieden tegen inbraak, zijn inbraakwerende deuren een uitstekende keuze. U voorkomt ongewenste bezoekers en u houdt dieven en overvallers uit uw woning. Waar vindt u een leverancier van inbraakwerende deuren? Hendriks Konstrukties is waar u moet zijn. U vraagt kosteloos een offerte aan.

Mail voor meer informatie

Voorkom ongewenste bezoekers dankzij inbraakwerende deuren


Buitendeuren zijn de gemakkelijkste toegang voor een woning of pand. Als deze niet beveiligd zijn, is dit de meest logische ingang voor een inbreker. Dat is de reden waarom inbraakwerende deuren zo belangrijk zijn. Hendriks Konstrukties biedt panden en woningen met risico op inbraak of vandalisme optimale bescherming.

Wij denken graag met u mee


Vraagt uw project om een speciale oplossing, dan denken wij graag met u mee. We kunnen op basis van uw wensen en eisen samen een deur realiseren, die specifiek in uw project past. Wij beginnen daar waar andere bedrijven afhaken.

Wat Hendriks Konstrukties voor haar klanten wil betekenen


Bij Hendriks Konstrukties mag u uitgaan van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft u bij aankoop van een product altijd een wettelijke garantie. Voor vragen en meer informatie belt u naar 026 - 3117733. Wat kunnen wij voor u betekenen?