Stalen buitendeuren

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen contructie op maat

Stalen buitendeuren

Stalen buitendeuren en tuindeuren hebben een unieke uitstraling. Geen huis is tegenwoordig compleet zonder stalen deuren. Het uitzoeken van stalen buitendeuren is geen makkelijke taak. Wat zijn de exacte afmetingen? Waar moet u op letten? En ga zo maar door. Hendriks Konstrukties vertelt u er alles over. Neem telefonisch contact op en plan een afspraak in.

Mail voor meer informatie

Geef uw woning een industriële uitstraling met stalen buitendeuren en tuindeuren


Bent u zojuist verhuisd? Zijn uw buitendeuren aan vervanging toe? Of heeft u een overkapping gebouwd en wilt u stalen tuindeuren plaatsen? Stalen deuren zijn stoer, industrieel en in diverse stijlen en RAL kleuren leverbaar. Ze stralen kracht en design uit. Wilt u een stalen deur met kozijn laten plaatsen? Gaat uw voorkeur uit naar openslaande deuren of een schuifpui van staal? Wij voorzien u van persoonlijk advies, de keuze is aan u.

De voordelen van stalen deuren


Stalen deuren zijn niet alleen mooi, ze bieden ook een aantal grote voordelen. Het eerste, en meteen ook het belangrijkste voordeel, is dat stalen deuren sterk zijn. Doordat de deuren zo sterk zijn, is een bijkomend voordeel dat ze lang meegaan. Daarnaast zijn stalen binnendeuren en tuindeuren nagenoeg onderhoudsvrij. Door de speciale coating zijn ze waterbestendig en beschermd tegen roest. Is dat niet ideaal?

Wij helpen u graag!


Overweegt u stalen deuren voor buiten aan te schaffen? Uitstekende keuze! Hendriks Konstrukties voorziet u graag van meer informatie, persoonlijk advies en een passende offerte. Neem contact op door te bellen naar 026 - 3117733.