Stalen constructie op maat

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen constructie op maat

Stalen constructie op maat

Voor een stalen constructie op maat bent u bij Hendriks Konstrukties aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van stalen ramen, deuren en vliesgevels. Of u nu een grote of kleine constructie wenst, wij denken graag met u mee en bieden een passende oplossing.

Mail voor meer informatie

Stalen constructie op maat in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd


Hendriks Konstrukties is een zeer innovatief bedrijf dat producten realiseert en monteert waar andere bedrijven ‘nee’ tegen zeggen. Naast gebouw gevel componenten zijn wij ook sterk in het maken van kleinere stalen, RVS of aluminium constructies op maat. Denk hierbij aan deurnaalden, design, reclameborden en dergelijke. Doordat wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark, zijn we in staat om producten in eigen beheer te ontwikkelen en produceren.

Constructies van hoogwaardige materialen tegen de beste prijs


Als u een stalen constructie op maat laat maken door Hendriks Konstrukties, bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij maken unieke constructies van hoogwaardige materialen, tegen de beste prijs. Naast innovatie en creativiteit richten wij ons ook op (inbraak)beveiligingsaspecten en brandwerende oplossingen.

Plan een afspraak in en maak uw wensen kenbaar


We zijn een eeuw verder en nog steeds een ambachtelijk bedrijf met zeer korte lijnen. Echter wel met een modern tintje. Aan een persoonlijke aanpak hechten wij veel waarde. Plan een afspraak in en maak uw wensen kenbaar. Wij gaan dan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Voor het maken van een afspraak en overige vragen belt u naar 026 - 3117733.