Veiligheidsdeuren

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Veiligheidsdeuren

Veiligheidsdeuren

WhizLock® is een concept voor veiligheidsdeuren. Veel cellencomplexen hebben inmiddels WhizLock®-veiligheidsdeuren. De veiligheidsdeuren bestaan uit hoogwaardige materialen en combineren ambachtelijk vakmanschap met innovatieve technieken. De deuren zijn sterk, intelligent en steken ver boven de geldende veiligheidsnormen uit.

Mail voor meer informatie

WhizLock®-veiligheidsdeuren: sterk, functioneel én intelligent


Hendriks Konstrukties heeft zich sinds 1998 steeds meer gespecialiseerd in de productie van celdeuren. De geavanceerde toegangscontrolesystemen garanderen extra veiligheid en bieden een groot aantal beheermogelijkheden, zoals:

·         Individuele toegangscontrole

·         Toegangsprivileges

·         Registratie van tijd en persoon

·         Centrale deurvergrendeling

·         Calamiteitenhandeling

WhizLock®-veiligheidsdeuren zijn niet alleen functioneel, er is ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk.

Celdeurconcept JailLock® in samenwerking met de politie


Celdeuren met een zodanige kwaliteit dat deze het best tot hun recht komen in een politie bureau. Deze deuren zijn ontwikkeld in samenwerking met de politie Amsterdam. De Whizlock® deuren combineren esthetica en veiligheid en zijn 100-minuten brandwerend getest. In tegenstelling tot celdeuren voor Justitie worden bij de Politie hogere eisen gesteld vanwege meer agressiviteit bij een arrestatie. Naast functionaliteit is ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de deuren. Deze deuren kunnen uitgevoerd worden in onder andere staal of met een houtlook. En hout is minder intimiderend dan staal. Het zijn zoals onze concurrent aangeeft: “De Rolls Royce onder de celdeuren”.

Meer weten? Neem contact op!


Ook hebben we concepten ontwikkeld in samenwerking met een toonaangevend psychiatrisch ziekenhuis en Justitie. Naast celdeuren levert Hendriks Konstrukties ook een brood assortiment aan celmeubilair, celramen en dergelijke. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 026 - 3117733. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van WhizLock®-veiligheidsdeuren.