Stalen kozijnen binnen

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen kozijnen binnen

Stalen kozijnen binnen

Stalen kozijnen, voor zowel binnen als buiten, zijn sterk en hebben een unieke uitstraling. Bij Hendriks Konstrukties begrijpen we als geen ander dat het uitzoeken van stalen kozijnen een lastige klus is. Waar moet u op letten bij de aanschaf? Wij vertellen u er graag alles over. Voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact op.

Mail voor meer informatie

De grote voordelen van stalen kozijnen voor binnen en buiten


Bent u zojuist verhuisd? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Stalen kozijnen voor binnen en buiten zijn niet alleen heel erg mooi, ze hebben ook een aantal grote voordelen. Hier kunnen houten- of kunststof broertjes alleen van dromen. Het eerste en gelijk het belangrijkste voordeel is dat stalen kozijnen sterk zijn. Dit maakt het materiaal uiterst geschikt voor bijvoorbeeld (bedrijfs)panden met hoge raampartijen, serres of andere constructies waarin veel glas wordt gebruikt. Doordat de kozijnen zo sterk zijn, gaan ze lang mee en is er maar een smal kozijn nodig om het zwarte glas te dragen. Bijkomend voordeel: doordat de kozijnen zo smal blijven, is er meer ruimte voor glas. Dat betekent veel meer lichtinval.

Stalen kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsvrij


Stalen kozijnen voor binnen en buiten zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Doordat ze voorzien zijn van een speciale coating zijn ze waterbestendig en beschermd tegen roest. Bij het lappen van de ramen kunt u de kozijnen even afdoen met een natte doek en mild schoonmaakmiddel. Wist u dat eens per jaar eigenlijk genoeg is? Ideaal, nietwaar?

Neem contact op voor meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte


Overweegt u nieuwe kozijnen aan te schaffen? Neem contact op met Hendriks Konstrukties voor meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 - 3117733.