Stalen schuifpui

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // stalen schuifpui

Stalen schuifpui

Met een stalen schuifpui creëert u een leefruimte met meer licht en een veel ruimtelijker gevoel van wonen. Houdt u van een industriële uitstraling? Dan is een stalen schuifpui van Hendriks Konstrukties precies wat u zoekt. Bij ons vindt u een grote diversiteit aan schuifpuien voor nieuwbouw, verbouw of het vervangen van uw bestaande schuifpui.

Mail voor meer informatie

De kenmerken van een stalen schuifpui


Staal geeft uw woning een strakke, industriële uitstraling. Dit materiaal is uitstekend te gebruiken voor schuifpuien, door haar ranke profielen. Een stalen schuifpui heeft namelijk een groot oppervlakte van glas, waardoor u extra veel lichtinval heeft. Een stalen schuifpui kenmerkt zich onder andere door:

·         Stevig materiaal

·         Onderhoudsvrij

·         Verbinding tussen tuin en (woon)kamer

·         Slanke profielen

·         Veel extra lichtinval

·         Lange levensduur

Schuifpuien zijn in meerdere soorten en maten beschikbaar. Zo zijn er enkele schuifpuien, maar ook grotere schuifpuien die uit twee of meer delen bestaan. Wat u ook zoekt, wij hebben het voor u.

Waarom kiezen voor Hendriks Konstrukties?


U kiest natuurlijk niet voor niets voor Hendriks Konstrukties. Wat mag u van ons verwachten? Hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen, unieke ontwerpen en een overdosis aan creativiteit. Daarnaast zijn wij niet de moeilijkste als het gaat om garantie. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op via 026 - 3117733.