Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

EBK deuren / MediLock®

EBK deuren / Medilock

Het MediLock® concept is ontwikkeld in samenwerking met een toonaangevend psychiatrisch ziekenhuis. Zij zochten een deur met kozijn waarbij de patiënt zich niet kon vasthouden en ook niet bekneld kon raken. De resulterende EBK deuren (MediLock®) zijn dus speciaal ontworpen voor de EBK (separeer-) ruimte binnen de psychiatrie.
De deuren zijn 120-minuten brandwerend getest. Standaard worden deze deuren uitgevoerd met elektrisch verduisterend glas en een mechanisch-, of elektrisch slot. Afhankelijk van de wensen zijn diverse andere uitvoeringen mogelijk zoals een doorgeefluik of een extra elektrisch verduisterend glasvenster. In de bovenbak kunnen diverse zaken ingebouwd worden zoals een klok, verlichting, intercom, of kan als doorvoer voor luchtkanalen dienen.
Tevens is het mogelijk om ramen te leveren die geschikt zijn voor de EBK ruimte.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren