Stalen leuning

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen leuning

Stalen leuning

Een stalen leuning is veel meer dan een alleen een leuning. Het is een prachtig item binnen een moderne inrichting. Bestel uw stalen leuning bij Hendriks Konstrukties. Wij bieden topkwaliteit, tegen scherpe prijzen en altijd op maat.

Mail voor meer informatie

Naar welke stalen leuning gaat uw voorkeur uit?


Houdt u van modern en strak? Dan is een stalen trapleuning echt iets voor u. Bij Hendriks Konstrukties heeft u de keuze uit diverse soorten stalen leuningen. Gaat u voor een strak of een trendy industriële look? Dan is een vierkante stalen leuning wellicht wat u zoekt. Ronde trapleuningen bieden de bekende traditionele trapleuning vorm in een modern jasje.

Ook realiseren wij maatwerkoplossingen


Ook voor een stalen leuning op maat kunt u terecht bij Hendriks Konstrukties. Wanneer het assortiment trapleuningen niet volledig aansluit bij uw wensen, helpen wij u graag bij het realiseren van maatwerk oplossingen. Door ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat producten in eigen beheer te ontwikkelen en produceren. En niet is te gek, want wij beginnen, daar waar andere afhaken.

Waarom kiezen voor een stalen leuning?


Dat vertellen wij graag! Naast de ‘looks’, biedt een stalen leuning diverse voordelen. Een leuning van staal is duurzaam, stevig en zeer onderhoudsvriendelijk en geschikt. Daarnaast is een stalen leuning geschikt voor zowel binnen als buiten. Voor meer informatie of persoonlijk advies neemt u contact op via 026 - 3117733.