EBK deuren

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // EBK deuren

EBK deuren

EBK deuren zijn toepasbaar op een Medische Psychiatrische Unit. EBK is de afkorting voor Extra Beveiligde Kamer. De EBK is een afgezonderde ruimte op een afdeling, waar intensieve zorg wordt verleend. Door EBK deuren te plaatsen kunnen de patiënten de ruimte niet zomaar verlaten.

Mail voor meer informatie

EBK deuren voor afgezonderde ruimtes binnen de psychiatrie

Hendriks Konstrukties heeft in samenwerking met een toonaangevend psychiatrisch ziekenhuis een concept ontwikkeld: MediLock®. Dit is een separeerdeur/EBK-deur met kozijn. De MediLock deuren zijn speciaal ontworpen voor separeer- en EBK ruimtes binnen de psychiatrie. De EBK deuren zijn 120 minuten getest op brandwerendheid en kunnen uitgevoerd worden met een mechanisch slot, elektrisch slot of met kleefmagneten. De deuren worden standaard geleverd met elektrisch verduisterend glas en indien gewenst met een doorgeefluik. Dat is afhankelijk van uw wensen. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk.

Laat ons uw wensen weten

In de bovenbak is het mogelijk diverse zaken in te bouwen. Denk hierbij aan verlichting, intercom, luchtkanalen, klok en verlichting. Ook dat regelen wij voor u. Voor EBK deuren moet u bij Hendriks Konstruktie zijn. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een passende offerte. Geeft u akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag. U bereikt ons op het telefoonnummer 026 - 3117733.