E-Motion Schuifdeuren

Omdat de standaard schuifdeuren esthetisch niet mooi zijn, beperkt wind-, en waterdicht en moeilijk inbraakwerend te maken zijn hebben wij een nieuw systeem ontwikkeld waarbij de deuren vlak sluitend zijn. De standaard normale schuifdeur sluit voor de wand en niet in de wand.
Bovenstaande pui is met inbraakwerend glas uitgevoerd. Aan de binnen zijde zijn de deuren bekleed met hoogglans gepolijst roestvaststaal en aan de buitenzijde is alleen glas te zien (het glas valt over de stijlen van de deur heen). Deze nieuwe generatie elektrisch bedienbare schuifdeuren noemen wij E-motion. Mede door de toepassing van speciaal ontwikkelde sloten voldoen deze deuren aan de weerstandsklasse WK3+ - WK4.

Voor de filmzaal van het scheepvaart museum te Amsterdam hebben wij het systeem geleverd en gemonteerd om de deuren onzichtbaar in de wand te kunnen laten wegvallen. Deze speciale schuifdeuren, onze E-motion schuifdeuren, zijn daar ook fysiek te bewonderen.

Het is een zeer uniek en verrassend ontwerp. De filmpjes geven slechts een summiere indruk. Je moet het ervaren om overtuigd te zijn van de mogelijkheden.