Stalen taatsdeuren

✓ Wij maken veiligheidsdeuren voor verschillende politiekorpsen.

✓ Alles wat te maken is uit metaal kan het bedrijf vervaardigen. 

✓ Wij realiseren producten die een ander niet kan of durft te maken.

Home // Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeuren hebben een prachtige uitstraling. De combinatie van robuustheid met sierlijkheid en elegantie maakt iedere ruimte bijzonder. Wilt u een industriële touch geven aan uw woning? Dan zijn stalen taatsdeuren echt iets voor u. Ontdek wat Hendriks Konstrukties u te bieden heeft.

Mail voor meer informatie

De voordelen van stalen taatsdeuren


Stalen taatsdeuren zijn deuren met stalen kozijnen waarvoor geen zwarte stijlen of scharnieren nodig zijn. De deuren zorgen voor een grote lichtinval in de ruimte. Een stalen taatsdeur scharniert om de eigen as. Dit is een veelgehoorde reden om in woningen en kantoorpanden voor stalen taatsdeuren te kiezen. Daarnaast kent het meerdere voordelen. Zo zijn stalen taatsdeuren zowel naar binnen als naar buiten te openen, u hoeft niet veel kracht te gebruiken en ze zijn zelfsluitend.

Laat uw droom werkelijkheid worden


Naast de vele voordelen staan stalen taatsdeuren voor een duurzaam design. De grondstoffen zijn eerlijk en de levensduur lang. U draagt hiermee een steentje bij aan een beter milieu. Wilt u stalen taatsdeuren in uw woning of kantoorpand? Wij denken graag met u mee. Door ons uitgebreide machinepark, zijn wij in staat producten in eigen beheer te ontwikkelen en produceren. Voor vragen en meer informatie belt u naar 026 - 3117733.